Nyitva:

K-V:
18-24

Hétfőn zárva!
.

A napi étlapot este hat után frissítjük!

1/3223108
(17h után)
31/7830161
(17h előtt)
Budapest V11. Kertész u. 48.

Mai étlap

Előételek Ft
Gyömbéres-citrusos karfiolleves fürjtojással és zöldségekkel 1100
Fehérboros-tárkonyos borjúbíz gyöngybabbal 1200
Magyar felvágottak tála 1200
Miklós kacsatöpörtyűje 1200
Narancsos-vörösboros bárányvelő zöldspárgával 1200
Marokkói lencsés borjúláb 1300
Kecskesajt meggypürével, kávéval és mézzel 1400
Byron rizottó (tintahallal, garnélarákkal és borotvakagylóval) 1600
Libamáj crème caramel eperrel és rebarbara pürével 2100
Főételek
Tejszínes-gorgonzolás nokedli gévagombával, csiperkegombával és szarvasgombás olívaolajjal 2400
Rozmaringos tarja mascarponés-tárkonyos gyöngybabbal és káposztával 2400
Fél csirke VAGY egészben sült citrommal és petrezselyemmel töltött fürj zöldborsópürével és pirított újhagymás újkrumplival 2400/2800
Kacsamell karalábés árpagyöngykásával, zöldspárgával és céklával 2800
Valódi gulyás marhapofából 2800
Provence-i osso bucco zöldborsós krumplipürével 3600
Egészben sült pisztráng tökfőzelékkel 3800
Hátszín karfiolpürével, belugalencsével fokhagymás ceruzababbal és répákkal 4400
Desszertek
Csokoládé fondant szilva sorbet-val 1000
Citrusos madártej nektarinnal 1000
Sajttál 1500