Nyitva:
K-V:
18-24

H:
Zárva
.

A napi étlapot este hat után frissítjük!

1/3223108
(17h után)
30/6237673
(17h előtt)
Budapest V11. Kertész u. 48.

Mai étlap

Előételek Ft
Petrezselymes édeskömény krémleves pastis-szal és újhagymával 1000
Lecsós nyúlvese 1200
Magyaros felvágott tál 1200
Vörösborban posírozott bárányvelő angolzellerrel 1200
Fehérboros tárkonyos borjúbríz árpagyönggyel 1200
Narancsos édesköményes saláta pirított nyúlmájjal 1300
Füstölt lazac erdélyi padlizsánkrémmel 1500
Calvados-os libamáj crème caramel hagyma lekvárral, almapürével és fügével 1800
Főételek
Gombás gorgonzolás rizottó rukkolával 2200
Vörösboros csirkecomb paradicsomos fehérboros gyöngybabbal 2400
Tarja gyömbéres sütőtökös árpagyöngy rizottóval, sült kápiával, pirított cukkínivel és kecskesajt morzsával 2400
Kacsamell csicsókás puliszkával, vajbabbal és nektarinnal 2800
Valódi gulyás marhapofából 3100
Szezámmagos morzsában sült nyelvhal zellerpürével, angolzellerrel és pirított krumplival 3100
Nyúlcomb korianderes répafőzelékkel és beluga lencsével 2800
Angus steak céklás francia rakott krumplival és zöldborsós rókagomba mártással 3900
Desszertek
Csokoládé fondant karamell fagyival 1000
Köményes panna cotta mangó couis-val 1000
Sajttál 1500